Dyshe Superiore

Sipërfaqja e dhomës: 18 m²

Dhoma me ajër të kondicionuar me TV kabllor, një frigorifer të vogël dhe një banjo private me dush, bidet dhe tharëse flokësh.

 • Dush
 • TV
 • Telefon
 • Ajër i Kondicionuar
 • Tharëse Flokësh
 • Orë me Alarm
 • Dollap
 • Tavoline
 • Paisje Tualeti
 • Banjo Private
 • Pantofla
 • Sallon

50€

5 minuta nga qendra e Tiranës

Krevat Shtese +5€ per person per nate