Treshe Standarde

Sipërfaqja e dhomës: 18 m²

Dhoma me ajër të kondicionuar me TV kabllor, një frigorifer të vogël dhe një banjo private me dush, bidet dhe tharëse flokësh.

  • Dush
  • TV
  • Telefon
  • Ajër i Kondicionuar
  • Tharëse Flokësh
  • Dollap
  • Tavoline
  • Paisje Tualeti
  • Banjo Private
  • Pantofla

55€

5 minuta nga qendra e Tiranës

Krevat Shtese +10€ per person per nate