Dyshe Superiore

Parkim & Wifi Falas

Dhoma me ajër të kondicionuar me TV kabllor, një frigorifer të vogël dhe një banjo private me dush, bidet dhe tharëse flokësh.

Treshe Standarde

Parkim & Wifi Falas

Dhoma me ajër të kondicionuar me TV kabllor, një frigorifer të vogël dhe një banjo private me dush, bidet dhe tharëse flokësh.

Treshe Superiore

Parkim & Wifi Falas

Dhoma me ajër të kondicionuar me TV kabllor, një frigorifer të vogël dhe një banjo private me dush, bidet dhe tharëse flokësh.

Dhomë Teke

Parkim & Wifi Falas

Dhoma me ajër të kondicionuar me TV kabllor, një frigorifer të vogël dhe një banjo private me dush, bidet dhe tharëse flokësh.

Dhomë Dyshe

Parkim & Wifi Falas

Dhoma me ajër të kondicionuar me TV kabllor, një frigorifer të vogël dhe një banjo private me dush, bidet dhe tharëse flokësh.

Dyshe Standarde

Parkim & Wifi Falas

Dhoma me ajër të kondicionuar me TV kabllor, një frigorifer të vogël dhe një banjo private me dush, bidet dhe tharëse flokësh.