Pik Loti Bar

Pik Loti ka një lounge bar ku mysafirët mund të pushojnë duke shijuar ushqime dhe një përzgjedhje të gjerë të pijeve vendase dhe ndërkombëtare. Mëngjesi gjithashtu mund të shërbehet në bar ose në dhomë.

Ejani dhe Shijoni Kokteilet Tona