Mirësevini në Hotel Pik Loti

“Pik Loti” është një hotel i bërë nga puna dhe bashkëpunimi i madh i familjes sonë, i gatshëm për të përmbushur dëshirat dhe kërkesat e konsumatorit. Me arkitekturë moderne, hotel “Pik Loti” ka 11 dhoma të ndara në 4 kate, të klasifikuara në kategoritë e mëposhtme: Teke, Dopio and Treshe. “Pik Loti” ndodhet vetem 5 minuta nga qendra e Tiranes.

Mirësevini në Hotel Pik Loti

“Pik Loti” është një hotel i bërë nga puna dhe bashkëpunimi i madh i familjes sonë, i gatshëm për të përmbushur dëshirat dhe kërkesat e konsumatorit. Me arkitekturë moderne, hotel “Pik Loti” ka 11 dhoma të ndara në 4 kate, të klasifikuara në kategoritë e mëposhtme: Teke, Dopio and Treshe. “Pik Loti” ndodhet vetem 5 minuta nga qendra e Tiranes.

Our Rooms

Lehtësira

Zbuloni shërbimet tona ...

Lehtësira

Zbuloni shërbimet tona ...